Denne side skal bruge javascript...

Gadens Børn

Hvem er Gadens Børn?
Gadens Børn er en non-profit NGO, hvis arbejde primært består af frivillige. Gadens Børn startede i 2012 og har gadebørn i Indien som fokus. Vores mål er at forbedre børnenes levevilkår og tilbyde dem en chance for at skabe sig en lysere fremtid. Det gør vi ved at tilbyde forskellige tilbud, som alle har fokus på at hjælpe børnene med at skabe sig en bedre nutid og fremtid.

Vision
Gadens Børn arbejder for en verden, hvor alle børn har lige mulighed for at opleve en sund og tryg barndom. Ved at tilbyde børnene adgang til uddannelse, sundhedstjek, sikkerhed og omsorg forsøger vi at opbygge børnenes tro på livet og håbet om en bedre fremtid.

Hvorfor Gadens Børn?

  • For at give gadebørn i belastede områder i Kolkata muligheden for at bryde den sociale arv.
  • For at tilbyde børnene adgang til uddannelse, så de kan udforske og realisere deres egne evner, interesser og færdigheder.
  • For at tilbyde et alternativ til gaden i form af et permanent hjem med adgang til omsorg, daglige måltider og sundhedspleje.
  • For at tilbyde børnene mulighed for at opbygge følelsesmæssige relationer, så de kan opnå en følelse af tryghed og sikkerhed.
Gadens Børn
Kalkværksvej 2
2690 Karlslunde
TLF 40 50 55 09
CVR 34745099
Hold der indsamler
Klubnavn Holdnavn Event dato Tid Sted Antal deltagere Antal sponsorer Giv et bidrag

Afsluttede events
Klubnavn Holdnavn Event dato Tid Sted Antal deltagere Antal sponsorer Indsamlet
Boldklubben af 1973U8 drenge2017-06-1317:15Bane 2 i B7336 822.080,65