Denne side skal bruge javascript...

MH24 - Mikkel Mod Mobning

Om MH24 - Mikkel Mod Mobning:

FORMÅL OG MIDLER:

ANTI-MOBBE AKTIVITETER OG MH24 CAMPS
Foreningens formål er at modarbejde mobning og øge trygheden og tolerancen blandt børn og unge i sportslige, kulturelle og sociale fællesskaber. Flere gange om året afholdes MH24 Camp under ledelse af bl.a. Mikkel og hans landsholdskollega Henrik Møllgaard. Her får 12-16-årige håndboldspillere både fysisk træning og foredrag; begge dele med fokus på holdånd og godt kammeratskab. Herudover undervises forældre og trænere i, hvordan de bedst skaber gode fællesskaber for børn og unge. Foreningen yder også økonomisk støtte til trivselsprojekter, -events og -kampagner i fx sportsklubber og på skoler, og er til stede ved mange store sportsevents for at udbrede kendskabet til mobningens mekanismer og give gode råd og vejledning til børn, unge og voksne, for at forebygge mobning.

BAGGRUND:

MIKKEL GREB MULIGHEDEN
Mikkel har spillet håndbold hele sit liv, men mentalt har han ikke altid været holdspiller. Med årene er han derimod blevet bevidst om den skadelige effekt, mobning har på børn og unge – og på deres muligheder både sportsligt og socialt.

Når man er en af verdens bedste håndboldspillere, er der mange, der holder øje med og lytter til en. Mikkel så dette som alletiders mulighed for at tage et socialt ansvar og for at få taletid og opbakning til projektet. Derfor stiftede han MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning.

KRONPRINSESSE MARY OG MIKKEL PÅ FÆLLES MISSION
Heldigvis er Mikkel langt fra ene om at ville mobning til livs. Mary Fonden med Kronprinsesse Mary i spidsen har siden 2007 haft som formål at bekæmpe social isolation – bl.a. gennem anti-mobbeprojektet Fri for Mobberi. Kronprinsesse Mary og Mikkel er gået sammen for i fællesskab at sætte fokus på trivsel i børnehåndbolden og har skabt app’en Antibulli, som er et redskab til trænere og andre voksne omkring børn og unge.

HENSYN, HOLDÅND OG HÅNDBOLD
MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning afholder håndboldcamps flere gange om året. Her er der fokus på fysisk og teknisk træning samt hvordan man er en god og støttende holdspiller. Pengene fra de afholdte camps går ubeskåret til anti-mobbeprojekter.

KONTAKT
Ønsker du at vide mere om MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning, og hvordan du kan være med til at støtte op om det gode formål, så er du velkommen til at kontakte den daglige leder for MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning Eva Nabi på 53 58 00 00.

 

MH24 - Mikkel Mod Mobning
Stationspladsen 12
4690 Haslev
TLF 53580000
CVR 36316802
Hold der indsamler
Klubnavn Holdnavn Event dato Tid Sted Antal deltagere Antal sponsorer Giv et bidrag

Afsluttede events
Klubnavn Holdnavn Event dato Tid Sted Antal deltagere Antal sponsorer Indsamlet
FREM Hellebæk FodboldU10 - drenge2017-04-0910:00Hellebæk19 491.649,83