Denne side skal bruge javascript...

Scleroseforeningen

Om Scleroseforeningen

Vores hovedformål er at støtte danskere med sclerose og lette vilkårene for dem, der har sygdommen inde på livet. Arbejdet bygger på værdierne åbenhed, samspil, kvalitet, handling og håb.

Scleroseforeningen er en privat sygdomsbekæmpende forening, der som sit hovedformål har at støtte danskere med sygdommen sclerose og lette vilkårene for de mange danske familier, der har sygdommen inde på livet. Det gør Scleroseforeningen ved at yde konkret støtte til mennesker med sclerose i form af f.eks social- og psykologrådgivning, ved at støtte dansk scleroseforskning økonomisk og ved at informere om sclerose.

Scleroseforeningen, der arbejder for mennesker med sclerose og et par lignende underdiagnoser, har omkring 55.000 medlemmer og bidragydere. Vi favner bredt indenfor områderne forskning, oplysning og patientstøtte. Vi har sekretariat i Valby, men er landsdækkende med 47 lokalafdelinger fordelt over hele landet samt Færøerne.

Vi er en demokratisk forening, med lokalt valgsystem og omkring 1000 frivillige, der har valgt at være aktive i arbejdet for de ca. 14.500 mennesker, der lider af sclerose i Danmark.

Scleroseforeningen
Mosedalvej 15
2500 Valby
TLF 3646 3646
Hold der indsamler
Klubnavn Holdnavn Event dato Tid Sted Antal deltagere Antal sponsorer Giv et bidrag

Afsluttede events
Klubnavn Holdnavn Event dato Tid Sted Antal deltagere Antal sponsorer Indsamlet
Greve FodboldHold 1 2002 2016-12-0617:15Greve Stadion21 401.944,12